Az idei évben három olyan filmet is kapunk, amelyben Dakota Johnson játssza a főszerepet, Az elveszett lány sztárja napjaink egyik legkeresettebb színésznőjének számít, így gyakorlatilag egymás után kapja felkéréseket.

Dakota Johnson választása pedig ezúttal a Sony Pókverzumára esett, Nincs hazaút bemutatását követően nem sokkal ugyanis a stúdió bejelentette, hogy további három filmet készít a következő években.

Noha Tom Holland visszatérése egyelőre kérdéses, Dakota Johnson castingolása biztosra vehető. A színésznő a legfrissebb jelentések szerint Madame Web karakterét alakítja majd, aki a képregényekben számos alkalommal segítette hálószövő hősünket.

A kiadványokban Madame Web egy idős vak és mozgásképtelen hölgy, aki telepatikus módon tud csupán kommunikálni a világgal, ugyanakkor erőteljes pszichés és látnoki képességekkel rendelkezik.

A rajongók azonban nem kifejezetten örülnek Johnson castingolásának, mivel a legtöbben egyszerűen túl fiatalnak tartják a színésznőt a szerepre. A Madame Web, azaz Cassandra Webb 1980-ban bukkant fel először a Marvel képregényekben.

 

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»