Az elveszett lány

Az elveszett lány

The Lost Daughter

Annuska

Hirdetés

Egy nő tengerparti nyaralása váratlanul fordulatot vesz, amikor szembesül múltja sötét gondolataival.

(Csillag Lajos)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Görögország
Premier: 2021.09.02. | Netflix (2022.01.01.)
Maggie Gyllenhaal
Dakota Johnson
Paul Mescal

2026.07.17 Ahoj poplacsek

azt' mégse

Úgy értesültem, hogy ez a film igen figyelemreméltó, és illik abba a sorba, ami az általam nagyra tartott alkotásokat jellemzi. De mégsem. Azért nem akarok teljesen genyó lenni, akár jó film is lehet, csak nálam nem működött eléggé. Szóval lehet, hog... Több

2025.06.29 Bolla Eszter

Érzékeny ábrázolás, tabutémák feszegetése, átgondolt szimbolika és elgondolkodtató végkifejlet jellemzi a filmet. Az egyik kedvencem.

2022.02.16 indingo

A film igazi érzelmi dráma, ami vagy magával ragadja a nézőt, vagy sem. Én sajnos az utóbbiak táborát erősítem.

2022.01.16 dandelion1983

Fontos film, nagyon kellett ez az alkotás, de a megvalósítással voltak problémáim. A kényes téma ellenére sem fogott meg, pedig nagyon szeretem a lassú, drámai filmeket.

A film összbevétele 703 281 dollár volt (imdb.com).

A film Elena Ferrante 2006-ban megjelent regénye alapján készült, amely magyarul Nő a sötétben címmel jelent meg a Park Könyvkiadó gondozásában.Szerző: Gergo Horvath

(2021. 11. 11.)
Az anyák is emberek és köztünk élnek
Az író-rendező Gyllenhaal a könyv esszenciáját a lehető leghitelesebben, de a saját interpretálásában szerette volna továbbadni – dolgozó anyaként az anyaság árnyoldalát mutatja be és láttatja azokat a nőket, akik számára nem pusztán boldogság az új szerepkör, hanem kemény küzdelem. Több