Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Az elveszett lány (2021)

The Lost Daughter
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Vélemények: Az elveszett lány (2021)

 
Greta   2022. 04. 11.

legújabb vélemény

1
Anyának és embernek lenni

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Elena Ferrante regénye, és így a belőle készült film az anyaságról szól elsősorban, személyes és egyetemes szinten. Igazán az tudja értékelni, aki maga is rendelkezik ilyen tapasztalatokkal. Maggie Gyllenhaal első rendezése kellő érzékenységgel és p... teljes kritika»

 
dandelion1983   2022. 01. 16.

1

Fontos film, nagyon kellett ez az alkotás, de a megvalósítással voltak problémáim. A kényes téma ellenére sem fogott meg, pedig nagyon szeretem a lassú, drámai filmeket.


 
Annuska   2022. 01. 06.

1

Az előzetes kicsit félrevitt, nem ilyen filmre számítottam. A témához tartozóan lassú, helyenként vontatott volt. Nem érintette meg különösebben a szívemet, ezért csak 2 csillag.

 
HanGa   2022. 01. 23.

1

Nagyon lassan építkezett a történet, tehát kell hozzá a türelem. Nekem megvolt, de az érzelmi szál, amire a teljes film épült, nem tudott megfogni.

 
Idknw Nézhetetlen  2022. 01. 06.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Miről szólt ez a sz*r? Halálra untam magam. Vártam, hogy történjen valami, de egyszerűen semmi. Minden szülő, akinek van gyermeke, az tudja, hogy iszonyat nehéz gyermeket nevelni, pláne, ha több is van, az alapötlet nem lett volna rossz, a megvalósít... több»

 
Deadly-Assassin Nézhetetlen  2022. 01. 10.

1
Teljesen nézhetetlen.

Ilyen unalmas filmet... parádés szereposztás, amiből ennél ezerszer többet ki lehetett volna hozni! Olivia Colman játéka még mindig kimagasló, a többiek a minimumot hozzák. Csak óriási Colman-rajongóknak ajánlott...

 
indingo   2022. 02. 16.

1

A film igazi érzelmi dráma, ami vagy magával ragadja a nézőt, vagy sem. Én sajnos az utóbbiak táborát erősítem.

 
Ildikó Bacskai   2022. 01. 05.

1
Az elveszett lány (2021)

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez egy nagyon erős, mély film, kevés emberhez fog eljutni az üzenete (üzenetei). Remek alakítások, releváns filmzene, nagyon lassú dinamikájú film. Számomra ez a film úgy, ahogy van, zseniális, aktuális és nehéz témákat boncol: Óriási a nyomás a nőkön (férfiakon is) a gyermekvállalással kapcsolatban. Elképesztően fontos az önismeret a családalapításhoz. El kell fogadnia a társadalomnak, hogy nem mindenki akar gyereket, ez nem természetellenes, az természetellenesebb, amikor valaki azért bántja a gyermekét, mert valójában azt sem szerette volna, hogy megfoganjon. De ez egy olyan téma, amiről nehéz érdemben nyilatkozni. A film tökéletesen van kivitelezve, mélyen beleláthatunk egy nő fejébe, aki úgy vállalt gyereket, hogy valójában nem szeretett volna. Durva és rettenetesen pontos.

 
Kiss   2022. 01. 01.

0

Ez most meglepett, illetve mondanám, hogy reménykedtem, hogy jó lesz, de az is volt. Végig legkötött, remek egyéni munka a főszereplőktől, és kimondottan jó rendezés. Simán ajánlom mindenkinek, nem feltétlenül lesz az év legemlékezetesebb filmje, de mindenképp megéri látni.

 
Gyöngyi01   2022. 01. 03.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Erősen vontatott. Depressziós kismamáknak nem ajánlom. Végig várod a katarzist, de nem jön. Ellenben az utolsó öt perc történései megpróbálják behozni az elveszett másfél órát. A főszereplő hölgy nagyon jó, de egy semmitmondó szerepet nehéz hitelesen... több»