Daniel Radcliffe az új Rozsomák?

Tényleg szóba került Daniel Radcliffe neve is az új Rozsomák karakter kapcsán? Bár nagyon sok rajongó szeretné ezt látni, hinni vagy gondolni – ez a hír sajnos nem igaz.

Maga színész viccelődött vele nemrég a Wired című internetes magazin egyik videójában, ahol a meghívott vendégek a nevükkel kapcsolatos leggyakoribb keresőmondatokra válaszolgatnak – és mit tesz isten, az egyik kérdés arra vonatkozott, hogy vajon Radcliffe lesz-e a következő Wolverine.

A kérdés egyáltalán nem véletlen: a Fox és a Disney összeolvadását követően az X-Men univerzuma új kezekbe kerül, és még semmi biztosat nem tudunk arról, hogy mi lesz a mutánsok sorsa. Ez nagyban érinti Rozsomák történetét is, ahogy az a tény is, hogy Hugh Jackman biztosan nem fogja már eljátszani a szerepet, hacsak nem egy nosztalgiafarsangon.

Radcliffe életkorban egyébként nem áll távol az esetleges szereptől, de a színész a kérdésre nevetve csak annyit válaszolt, hogy Igen, természetesen készül egy új Wolverine-történet, amiben Jackmant túl magas hőfokon mossák ki, és mire kikerül a gépből, addigra Daniel Radcliffe-é változik.

A válaszból eléggé úgy tűnik, hogy a sem a színész, sem a stúdió, sem egyéb alkotó és döntéshozó ember nem gondolkodott el azon, hogy az egyébként viszonylag alacsony, és nem túl masszív testfelépítésű színész játssza el a szerepet.

Mindenesetre poénnak jó.

Angol tudás ugyan szükséges hozzá, de érdemes megnézni az egész videót: Radcliffe elég szórakoztatóan válaszolja meg a kérdéseket, amelyek között megbújik egy-két egész jó is.