Lássuk be, a rajongók az utóbbi időszakban egészen magabiztosan jósolták meg, hogy Rosario Dawson kapja Ahsoka, John Krasinski pedig Reed Richards, azaz Mr. Fantastic szerepét.

Úgy tűnik azonban, hogy Rozsomák esetében más a helyzet, legalábbis, ami Daniel Radcliffe castingolását illeti. Merthogy sokak szerint a Harry Potter sztárja tökéletes választás lenne Logan szerepére az MCU-ban. A színész GQ magazinnak adott interjúban viszont leszögezte, hogy minden ezzel kapcsolatos információ nem több hétköznapi pletykánál.

Radcliffe a már Harry Potter-franchise esetében már tudja, milyen érzés, hosszú éveken keresztül ugyanazt a szerepet vinni, ráadásul mennyire be tudja skatulyázni a színészt egy-egy karakter, így valószínűleg nem sok esély is van arra, hogy valaha szeretne még ugyanerre vállalkozni.

“Időről időre megunom, hogy értelmesen válaszoljak a kérdésekre, ezért csak viccelődöm, mint a minap, és ez valahogy újra felszította a pletykákat, de semmi sem történik” - jegyezte meg Radcliffe ahhoz fűződően, hogy kapott-e egyáltalán megkeresést a stúdiótól.

Hugh Jackman viszont nagyon is visszatér a Deadpool 3-ban, a színész elmondta, hogy bár szerinte Rozsomák karaktere igencsak megkínzott lett az elmúlt években, az idő nagyban hozzájárult, hogy egy friss és megújult alakban lássuk újra.

“Mindig azt érzem, hogy jól érzi magát a bőrében. És én is jobban érzem magam most a saját bőrömben, még akkor is, ha az kevésbé rendezettebb is” - mondta Jackman.

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»