Daniel Radcliffe visszatért a varázsvilágba!

A Harry Potter regények mellett a filmek is meghatározták egy egész generáció gyerekkorát. A főhőst alakító Daniel Radcliffe az elmúlt években számos filmben szerepelt, igyekezett minél inkább levetkőzni a varázslótanonc skatulyáját, de valljuk be: ő örökre Harry Potter marad mindenki szemében. Arra ugyan kicsi az esély, hogy valaha is tényleg újra felvegye ezt a szerepet, de most bizonyos formában visszatért a varázslók világába.

A Wirazding World oldalon ugyanis új projektbe kezdtek: színészek és más hírességek fogják felolvasni a Harry Potter regényeket. És ki más lehetne a legméltóbb arra, hogy az első kötet legelső fejezetét felolvassa nekünk, mint maga Daniel Radcliffe?

A nagyjából félórás video már elérhető az oldalon, és egészen érdekes élmény „Harry Pottert” hallgatni, ahogy Harry Pottert olvas. Daniel Radcliffe egész szórakoztató módon olvassa fel az első fejezetet. Akik nem szinkronnal, hanem eredeti nyelven nézték végig a filmeket, azoknak különösen érdekes élmény lehet a színészt hallgatni.

Egyelőre csak az első fejezet videója került fel az oldalra, ahol azt ígérik, a folytatás a következő hetekben érkezik. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen sűrűséggel tervezik az újabb fejezeteket felolvasni, ahogy azt sem, hogy kik lehetnek a következő olvasók. A hírek mindenesetre Eddie Redmayne-ről szólnak, aki a Harry Potter filmek előzménytörténetének főhősét alakítja. Mi pedig örülnénk neki, ha a franchise más fontos szereplői is beszállnának egy-egy fejezet erejéig. Érdekes lenne hallani akár Emma Watson, Maggie Smith vagy épp Rupert Grint előadását is.