Disney: Jön az új Kis hableány animációs sorozat

A Disney továbbra sem engedi el A kis hableányt, a stúdió ugyanis az idei Annecy Animációs Fesztiválon jelentette be, hogy új animációs sorozatot készít, amely a Disney Junior csatornán debütál majd.

Az új projekt a tervek szerint az óvodás korosztályt célozza meg, Ariel és a több jól ismert karakter mellett pedig számos új szereplő is felbukkan majd a történetben. A történet a Karib-tenger mélyén fog játszódni. A világra való kíváncsisággal teli Ariel számos kalandba fog keveredni, felfedezve a tengerek kincseit és az emberi “jelenlét” tárgyi emlékeit. 

A készítők elmondása szerint az a szempontot tartották mérvadónak, hogy a legfiatalabb generáció számára egy színes és varázslatokkal teli világot teremtsenek, így például Arial uszonya az általa megélt érzelmek függvényében változtatja a színét. A produkcióból már kaptunk is egy promóképet, amelyet a fenti galériánkban tudtok megtekinteni.

Mindeközben az élőszereplős A kis hableány már megtekinthető a hazai mozikban.

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus

A kis hableány egy magával ragadó mese, amely minden korosztály szívét elnyerte. A történet egy fiatal és kíváncsi hableány, Ariel történetét követi nyomon, aki Triton... több»