Dwayne Johnson 3 milliárd dolláros emberrablási ügybe keveredett?

Egészen abszurd pert indítottak el a napokban az USA-ban. A dolog ezer sebből vérzik, de ettől még a keresetet beadták, így a bíróság valamilyen szinten foglalkozni fog az üggyel. A legnagyobb valószínűséggel egyszerűen visszautasítják a keresetet, amelyben egy egykori pankrátor, Trenasha Biggers (aki Rhaka Khan néven futott a ringben) nem kevesebb mint 3 milliárd dollárt követel.

Az egész ügy valóban teljesen abszurd, elég csak az alperesek listájára tekinteni. Azon ugyanis nem csak cégek és olyan személyiségek szerepelnek, akik most vagy korábban a pankráció világához kötődtek, de hivatalos szervek is. A listán ott van Dwayne Johnson, Michael Jordan, Steve Keirn, Billy Corgan (a Smashing Pumpkins énekese az NWA szervezet tulajdonosa), Mick Foley, Jim Cornette és az egyébként 2007-ben elhunyt Chris Benoit is…

Mellettük Biggers perbe fogta az FBI-t, az El Pase gyermekvédelmi szolgálatot, a Home Depot-ot, az újmexikói rendőrséget, a New York-i rendőrséget, a Bank of Americát, az Omega Psi Phi testvériséget és az NWA-t is.

A vád is elég ködös, ugyanis nagyjából úgy szól, hogy a fent nevezett szervezetek, cégek és személyek egy nagy összeesküvés résztvevői, amelyek kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy az ő karrierjét kisiklassák. Az más kérdés, hogy a per kapcsolódik az egykori pankrátor éppen folyó másik ügyéhez, amelyben gyermekelhelyezés akadályoztatásával és emberrablással vádolják.

A per komolytalanságát jelzi a 3 milliárd dolláros összeg is. A jelenlegi egyik legnagyobb benyújtott kereset, amelyben a felek – Fox News és a Dominion Volting Systems – végül megegyezett, az sem érte el az 1 milliárd dollárt. Szóval valószínű, hogy Dwayne Johnson és a listán szereplő többi érintett pulzusa sem emelkedett meg a dolog miatt különösebben.