Dwayne Johnson egy dallal tisztelgett a nagyszülei sírjánál (videó)

Dwayne Johnson családja tiszteletére fakadt dalra és emlékezett édesanyjával a nagyszüleire.

Dwayne Johnson megosztott egy videót az Instagramon, amelyen édesanyjával, Atával látható a hawaii Honoluluban, amint meglátogatják nagyszülei sírhelyét. Az anya-fia páros egy kedves dalt is elénekelt az elhunyt családtagjaik tiszteletére.

"Egy ilyen fantasztikus anya + fiú napot tölthettem a hétvégén az anyukámmal @atajohnson az anyukája és apukája sírjánál itt Hawaiin" - írta Johnson.

"Az élet olyan gyorsan halad, és rájössz, milyen fontos, hogy csak lassíts, leülj itt, emlékezz, és hallgasd, ahogy énekel, ukulelén játszik, és elmesél minden történetét" - folytatta. "Sokat használom a 'mana' szót a spirituális energia és erő leírására - és a mana ma nagyon erős volt. Erős, de nyugodt."

"Tudom, hogy ismeritek ezt az érzést, amiről beszélek, amikor a szeretteitekről van szó, akik már elhunytak" - tette hozzá.

Johnson azt is megosztotta, hogy a nagyszülei sírkövén az alábbi szöveg olvasható: 

"Az ukulele véget ért, de a dallamod tovább él. Mert az élet nem örökké tart, de a szeretet igen".

"Nagyon különleges nap. Egy hálás fiú" - zárta mondandóját. "Remélem, mindannyian jól éreztétek magatokat a hétvégén a családotokkal és a szeretteitekkel."

A színész új filmje, a Black Adam júliusban debütál a mozikban.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

therock (@therock) által megosztott bejegyzés

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»