Dwayne Johnson leggyűlöltebb (?) filmje hasít a magyar NetflixenA kép forrása: Flixist

Nem tudunk felidézni olyan Dwayne Johnson-filmet, amit ennyire a porba döngöltek volna a kritikusok, és a nézői fogadtatás sem volt túlságosan meggyőző. Most, négy évvel a bemutatója után viszont újra hasít.

A közelmúltban került fel a Netflix kínálatába a 2017-es Baywatch-film, mely azonnal kivívta magának a top10-es helyezést. 

Az azonos című népszerű tévésorozaton alapuló adaptációt Seth Gordon rendezte, sztárokban pedig nem volt hiány a stábban, jusson eszünkbe csak Dwayne JohnsonZac EfronAlexandra DaddarioPriyanka Chopra és David Hasselhoff neve. 

Laza, nyári vígjátékról van szó, amiben benne volt a nagy siker lehetősége, és bár a Paramount égisze alatt készült film végül 177 millió dolláros összbevételig jutott, ha ezzel elégedett lett volna a stúdió, már rég hallottuk volna a folytatásról. Arról nem is beszélve, hogy a Baywatch-ot alaposan a porba döngölték a kritikusok, akik leginkább a gyenge és nem épp ízléses humort, az összecsapott történetvezetést és a karakterépítést kifogásolták. A 38. Arany Málnán összesen öt jelölést gyűjtött be, köztük a legrosszabb filmnek és a legrosszabb színésznek (Efron) járót. De tovább is van: a film mindössze 17 százalékos értékelést kapott a RottenTomatoes kritika aggregátor portálon, a Mafabon a nézők 66 százalékra értékelték, míg a magyarországi kritikusok átlagolt értékelése csak 4,4 pontos a lehetséges 10-ből.

Hogy miért került ismét a figyelem középpontjába a film a Netflixen, az jó kérdés, ebben a hőségben talán a többség egy kis tengerparti hangulatra vágyik macsó férfiakkal és dögös fürdőruhás nőkkel. Mindenesetre, ha lemaradtál volna róla, vagy csak Te is újranéznéd, látogass el a film mafabos adatlapjára, ahol a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod a filmet, amennyiben van előfizetésed a streaming szolgáltatónál. 

67 Baywatch  (2017)

akció | krimi | vígjáték

A nagysikerű tévésorozat moziverziójában az elkötelezett vízimentő, Mitch Buchanon (Dwayne Johnson) akasztja össze a bajuszt egy pimasz újonccal (Zac Efron). Ám a két... több»