Közel két éve, hogy mozikba került a  Solo, továbbra is nyitott kérdés maradt, hogy a Lucasfilm elkészíti-e vajon a folytatást.

Noha a Solo nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a film ugyanis “mindössze” 400 millió dollárt hozott a konyhára, összességében egészen pozitív rajongói és kritikai fogadtatásban részesült. Többen a rossz időzítéssel indokolták a Solo sikertelenségét, a tényekhez azonban az is hozzátartozik, hogy már a gyártási folyamat sem zajlott épp zökkenőmentesen.

Alden Ehrenreich mindenesetre kétségtelenül remek munkát végzett a címszerepben, így már csak az a kérdés, hogy egy esetleges folytatásban újra elvállalná-e a feladatot, hogy ő alakítsa Han Solot, egy friss interjúban pedig minderre választ is adott a színész:

“Mindez csak azon múlik, milyen produkcióról beszélünk. Az is fontos, hogy van megírva a történet” - jegyezte meg tömören Ehrenreich, aki azt is elárulta, hogy annak idején bizony hatalmas időt és energiát fektettek a film készítőivel abba, hogy egy olyan filmet készítsenek, amely minél közelebb kerül a rajongókhoz.

A Solo cselekménye végül is olyan lezárást kapott, amely bármikor folytatható lenne, így már csak valóban az a kérdés, hogy a Lucasfilmnél milyen döntés is születik.