Egy újabb dolog, amit inkább nem csinálnánk Chris Hemsworth után

Chris Hemsworth az utóbbi hónapokban főként irdatlan fizikumával kápráztatta el a rajongókat, a színész azonban nemrégiben bebizonyította, hogy nem csupán a szuperhősfilmek világában van otthon.

A közelmúltban debütált ugyanis a National Geographic legújabb dokumentumfilmje, a Cápák tengerpartja, amelyben Hemsworth Valerie Taylor természetvédővel, fotóssal és filmes szakemberrel merült a mélybe, hogy feltárja a cápák titokzatos világát Ausztrália partjainál. Valerie Taylor egyébként annak idején a kultikus Cápa film munkálataiban is részt vett.

Az utóbbi években megnövekedett a cápatámadások száma, a páros pedig arra kereste a választ, miként is élhetne az ember nagyobb harmóniában ezekkel a teremtményekkel.

Noha egy ilyen film elkészítése egy cseppet sem veszélytelen, a forgatás minden különösebb probléma nélkül zajlott, az egyik merülés során azonban Hemsworth egy homoki tigriscápával találta magát szemben magát az egyik váratlan pillanatban. Ez a cápafaj ugyan apróbb halakkal táplálkozik, a tűhegyes fogai azonban még így is komoly veszélyt jelentenek az emberre nézve.

Persze nem történt semmi baj, Hemsworth pedig elárulta, hogy számára lélegzetelállító volt a pillanat, amikor egy ilyen csodálatos álattal találkozhatott.

dokumentum

Chris Hemsworth annak az okát kutatja, miért szaporodtak meg a cápatámadások a tengerpart egy bizonyos szakaszán. Ehhez különféle cápafajok viselkedését tanulmányozza... több»