2019.10.04   szerző: csd   hozzászólások: 0

Végre megérkezett a mozikba az év egyik legjobban várt filmjeként számon tartott Joker. Úgy tűnik azonban, hogy a kritikus nagyobb fenntartásokkal fogadták a produkciót, mint ahogy azt sokan elképzelték.

Egyre jobban lehúzzák a kritikusok a JokertA kép forrása: ScreenRant

Közel 8 perces állótaps fogadta a Jokert az ide Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, így talán nem is csoda, hogy sokakat felcsigázott a produkció, a Rotten Tomatoes portálon azonban egyre több negatív értékelést kapott az elmúlt napokban.

A Joker jelenleg 69 százalékon áll, ezzel pedig fokozatosan elveszíti a „Fresh” értékelését, a portál rendszere szerint pedig, ha egy produkció 60 százalék alá esik, „Rotten” besorolást kap. A kritikusok egy része korábban úgy értékelte, hogy bár Joaquin Phoenix alakítása kiemelkedőnek számít, lényegében az jelenléte dúcolja alá csupán a film sikerét. A Joker a tegnapi nap folyamán megérkezett a hazai mozikba is, így a rajongók is meggyőződhetnek róla, mennyire is van igazuk a kritikusoknak.

98 Joker  (2019)

dráma | krimi | thriller

Eszelős, veszedelmes, kissé mulatságos. Vajon mi vezetett oda, hogy a sikertelen stand-up komikusból pszichopata gyilkos, Batman főellensége váljon? Todd Philips szenzációs... több»