Egyre nagyobb az esély a Pennywise spin-offra?

A szeptemberben mozikba került Az - 2. fejezet kapcsán már a premier után felmerült, hogy készítők újra egyesítenék erejüket, hogy elkészítsenek egy Pennywise spin-offot, ám ezt az ötletet mostanáig hatalmas csend övezte.

Ezt a csendet viszont nem más, mint a film forgatókönyvírója, Gary Dauberman törte meg, aki igencsak pozitívan látja annak lehetőségét, hogy elkészüljön egy ilyen produkció.

„Szerintem lehetséges. Minden érdekel a King univerzumban. Annyi minden van még a könyvekben, hogy gyakorlatilag újabb filmeket lehetne belőlük készíteni. A kérdés csupán az, mennyire érdekelné az embereket.

Egyelőre azonban sem a Warner Bros., sem pedig a New Line Cinema nem adott ki közleményt, szerepelne-e a terveik között egy további Az film, mindenesetre nagy esély van arra, hogy a jövőben hallgatunk egy ilyen film, sorozat előkészületeiről.

horror

A Vesztesek Klubja tisztában van vele, hogy hiába sikerült legyűrniük a hátborzongató Pennywise bohócot, az ördögi lényt nem lehet megsemmisíteni. A klub tagjai időközben... több»