28 John Henry  (2020)

Számos példa van arra a filmtörténelemben, hogy a rajongók is a kritikusok többségi véleménye teljesen eltért egymástól egy-egy film kapcsán. Ritkább azonban az olyan eset, amikor egyszerűen csak mindenki egyformán utál egy friss megjelenést.

Márpedig a Netflix idén januárjában debütált John Henry-jénél keresve sem találhatnánk jobb példát. A szolgáltató legfrissebb jelentése alapján a film a májusi toplista vezetője, ugyanakkor a Rotten Tomatoes portálon alig ért el mostanáig 24 százalékos értékelést, ha mindez pedig nem lenne elég, egyre többen követelik a közösségi oldalakon egy-egy bejegyzés keretében, hogy Netflix egyszerűen csak távolítsa el a műsorkínálatából a produkciót.

A John Henry története szerint két srác megpróbál elmenekülni korábbi bandavezérük elől, aki a nyomukban van, ám egy egy férfi a védelmébe veszi őket. A filmet sajnos úgy tűnik az sem igazán menti meg, hogy a főbb szerepekben Terry Crews és Ludacris láthatóak, noha a Netflixet egyelőre nem sikerült eltántorítani attól, hogy megtalálható legyen a John Henry a műsorkínálatukban.