Elhunyt A majmok bolygója színésze, Austin Stoker

79 éves korában elhunyt Austin Stoker színész.

Halálának hírét felesége, Robin Stoker közölte a nyilvánossággal, mint kiderült, Austin Stoker veseelégtelenség következtében hunyt el.

Stoker a trinidadi Port-of-Spainban született, ahol gyermekkorát is töltötte, 11 éves korában kezdett el színészettel foglalkozni. 16 évesen csatlakozott a The Whitehall Playershez, négy évvel később pedig New Yorkba költözött, ahol csatlakozott a Holder Dance Company tánctársulathoz.

Miután leszerelt a katonaságtól továbbra is a színészi pályán maradt. Első televíziós szerepét 1969-ben kapta a The Mod Squad című sorozat egy epizódjában, a további években pedig olyan sorozatokban volt látható, mint a Storefront Lawyers, a Monty Nash és a Trouble Comes to Town.

1975-ben szerepet kapott A majmok bolygója V. - A csata című produkcióban, amelyben MacDonald karakterét alakította. További ismert alakításai a Kojak, a Gyökerek és A körzet című produkciókban láthatók. Utolsó alakítása a 2022-ben megjelent Give Till It Hurts című filmben látható.

A színészt felesége, Robin Stoker, lánya, Tiffany, fia, Origen és két unokája, Marcus és a kis Austin gyászolják. Nyugodjon békében!

121 híresség, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

#1
Austin Stoker

Austin Stoker

szül. 1943. 10. 07. - elhunyt 2022. 10. 07.
Trinidad, West Indies
A trinidadi Port-of-Spainban született, ahol gyermekkorát is töltötte, 11 éves korában kezdett el színészettel foglalkozni. 16 évesen csatlakozott a The Whitehall Playershez, négy évvel később pedig New Yorkba költözött, ahol csatlakozott a Holder Dance Company tánctársulathoz. Miután leszerelt a katonaságtól továbbra is a... több»