Elhunyt Jeff Wald, aki Stallone útját is egyengetteA kép forrása: facebook.com/RussellSimmons

Jeff Wald, Helen Reddy, Sylvester Stallone és George Carlin menedzsere pénteken hunyt el 77 éves korában. A halál okát lánya, Traci Wald nem hozta nyilvánosságra.

"A végsőkig nevetett és küzdött (...). Fájdalommal tölt el bennünket férjünk, apánk, barátunk, a nők jogainak és a mindenkit megillető igazságosság ádáz szószólójának elvesztése.”

Az 1944-ben Jeffrey Sommers néven született. 1975-ben Wald saját menedzser irodát alapított, és olyan ügyfelekkel dolgozott, mint a legendás jazz trombitás, Miles Davis, David Crosby, Stallone, Marvin Gaye, Elliott Gould, Donna Summer, Roseanne Barr és az ikonikus bokszoló, Mike Tyson. 1986-ban a Barris Industries produkció cég elnöke lett, amely később Guber-Peters Entertainment Company néven működött, melyet a Sony 1989-ben vásárolt meg. Később a producer az Aria Multimedia Entertainment és a Creston Enterprises vezérigazgatói posztját is betöltötte.

A szakma és a barátok mellett felesége, Deborah, gyermekei, Traci Wald Donat, Jordan Sommers és Sarah Wald, valamint unokája, Lily Donat gyászolják.