Elkészülhet az Avatar 6-7?

Bár az Avatar 5 a tervek szerint csupán 2031-ben jelenik majd meg, James Cameron rendező mindenesetre elárulta, hogy már most van ötlete a hatodik és a hetedik részre.

“Az ötödik filmet már teljesen megírtuk, és vannak ötleteim a hatodik és a hetedik filmre, bár valószínűleg akkor már átadom a stafétabotot” - jegyezte meg a rendező a People magazinnak adott interjúban. “A halandóság utolér. De úgy értem, élvezzük, amit csinálunk. Imádjuk. Remek emberekkel dolgozhatunk együtt” - tette hozzá Cameron.

Bár az elmúlt időszakban egyre több kritika fogalmazódott meg a rajongók részéről azzal kapcsolatban, hogy Cameron kizárólag az Avatar-filmeknek szenteli a figyelmét, a rendező erre csupán annyit reagált, hogy szerinte ezek a filmek remek kapcsolatot teremtettek közte és az emberek között, így azt egyszerűen sajnálná elpazarolni.

A Avatar 3 egyébként épp 2025-ben jelenik meg a tervek szerint, a főszerepekben Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Michelle Yeoh, Sam Worthington, Giovanni Ribisi, Edie Falco és David Thewlis lesznek láthatók, a rendező pedig már annyit elárult, hogy a produkcióval kapcsolatban, hogy tovább bővül majd Pandora világa, újabb Na’vi törzeket ismerhetnek meg a rajongók, a harmadik és a negyedik rész történései között pedig jóval nagyobb idő telik majd el, mint a korábbi epizódok esetében.

A franchise producere, Jon Landau egy korábbi interjúban pedig azt is “elhintette”, hogy az Avatar 5 lesz majd az az epizód, amely a Földön játszódik. “Azért megyünk oda, hogy felnyissuk az emberek szemét, felnyissuk Neytiri szemét, hogy milyen helyzet uralkodik a Földön” - mondta Landau.

Az Avatar: A víz útja ugyanakkor elérhető a Disney+ műsorkínálatában, a film adatlapján található streamingszolgáltató ikonjára kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»