Elspoilereznéd a Star Wars IX-et egy Whopperért? Akkor van egy jó hírünk!

Holnapután debütál a mozikban a Star Wars: Skywalker kora, amely nem csak a sci-fi rajongókat tartja lázban, de megihlette a német Burger Kinget is. Általában egy film premierje előtt és persze az azt követő első hetekben sem a legudvariasabb dolog elspoilerezni a történetet vagy annak valamely érdekes részletét, fordulatát. Ám a német Burger King most épp erre buzdítja a rajongókat.

Mint ismert, a Star Wars: Skywalker kora az aktuális trilógia záró epizódja lesz, és mint ilyen számos kérdésre ebben kaphatunk majd választ. Már csak azért is izgalmasnak ígérkezik a történet, mert ebben nem csak a Rey körül bonyolódó utóbbi részekre tesznek pontot, de egyúttal a nagy Skywalker-saga is a végéhez ér. Utóbbi összesen kilenc filmet ölel fel ugyebár.

De hogy jön ide a Burger King? A film körül akkora a felhajtás, hogy ezt Németországban nem hagyhatták szó nélkül, ráadásul olyan marketingtrükköt találtak ki, ami finoman szólva is merész. Erről a német Burger King vezetője, Karl Shamäing azt mondta, a az emberek Whopper-szeretetét és úgy általában a Whopper szendvicset szeretnék pályafutása legnagyobb kihívása elé állítani.

Arról van szó, hogy aki letölti az erre dedikált telefonos alkalmazást, majd az előtt hangosan elmond valamit a Star Wars: Skywalker kora történetéről, kvázi elspoilerezi a filmet, az letölthet egy kupont. Ezzel a kuponnal pedig kap egy ingyen Whopper szendvicset. A dilemma tehát adott: elég vonzó-e az ingyen Whopper gondolata, vagy az emberek kitartanak-e a rajongói becsület mellet?