A SkyShowtime megerősítette, hogy a Veszélyes alku (Bargain) című dél-koreai disztópikus thriller-sorozat július 4-től kizárólag a platformján lesz elérhető. A sorozat három epizóddal debütál, majd heti rendszerességgel érkeznek az új részek.

A Veszélyes alku olyan férfiakról szól, akiket szexuális együttlét ürügyén egy távoli szállodába csábítanak, hogy aztán egy szervkereskedő hálózat a legmagasabb ajánlatot tevőnek adja el a szerveiket. Egy katasztrofális földrengést követően az áldozatok, az emberkereskedők és a vevők mind az összeomló épületben rekednek, és minden áron meg kell küzdeniük a túlélésért.

A sorozat Lee Chung-hyun díjnyertes rendező 2015-ös, azonos című rövidfilmjén alapul. Jeon Woo-sung rendező és író, aki az eredeti rövidfilm alkotócsapatának tagja volt, a történetet hatrészes sorozattá bővítette.

A széria 2023-ban elnyerte a kritikusok díját a kölni Seriencamp fesztiválon, és a cannes-i filmfesztiválon a legjobb forgatókönyvnek járó díjat. A 2023-as Torontói Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos válogatásában is szerepelt, és jelölték a legjobb idegen nyelvű sorozatnak járó Critics Choice-díjra.

dráma | thriller

SkyShowtime (2024.07.05.)

No Hyung Soo meglátogat egy motelszobát, hogy találkozzon Park Joo Younggal. A férfi elégedett a megjelenésével, és szívesen fizet a szolgáltatásaiért, de No Hyung Soo-t... több»