Kevesen büszkélkedhetnek olyan életművel, mint Ian McKellen, aki egy friss interjúban elmondta, hogy még mindig van valami, amit szeretne megcsinálni, mielőtt lezárja a karrierjét. Fenti galériánkban pedig össze is válogattuk a legismertebb szerepeit.

A BBC Radio 4 Today című reggeli műsorában a legendás színész a Whodunnit című színházi darabot népszerűsítette, amely során egyúttal azt is elmondta, hogy bár mostanra úgy érzi, hogy már kevésbé szeretne bizonyítani a szakmának és a rajongóknak, mindenesetre a musical az utolsó olyan műfaj, amelyben még szeretne megvillantani valamit.

“Úgy érzem, már nem kell sokat bizonyítanom a karrieremben, szóval miért ne csinálhatnék olyan dolgokat, amelyeket szeretek, például a közönség elé állni és szórakoztatni őket” - jegyezte meg a színész, majd azt is hozzátette, hogy bár nem tartja magát jó énekesnek, ettől függetlenül még kipróbálná magát musicalben.

Sir Ian McKellen a Whodunnit című darabban egyébként Emma Thompson és Gillian Anderson mellett lép fel. A színdarab apropója a színész elmondása szerint az, hogy néhány kulcsfontosságú instrukciót közvetlenül a bemutató alatt kapnak meg a színészek.