Ezért maradt ki Mark Hamill az új Star Wars animációs filmből

A legelszántabb Star Wars rajongók valószínűleg ismerik az 1978-as karácsonyi különkiadását, a The Star Wars Holiday Specialt, amelyről talán mindenki legszívesebben megfeledkezne, aki csak látta.

Persze most nem erről a gyöngyszemről van szó, viszont mindenképpen érdemes volt megemlíteni a nemrég debütált The Lego Star Wars Holiday Special kapcsán, amely jóval pozitívabb fogadtatásban részesült, mint a “nagy előd”.

Már csak azért is, hiszen az animációs filmben Matt Lanter, Billy Dee Williams, Matthew Wood, Kelly Marie Tran és Anthony Daniels kölcsönözték a hangjukat az egyes karaktereknek. Nagy kérdés maradt viszont, hogy hová tűnt Mark Hamill?

Luke Skywalker szinkronszerepében ugyanis Eric Bauza volt hallható, amely nem kis felbolydulást keltett a rajongók körében, így maga Hamill igyekezett lecsillapítani a kedélyeket a Twitteren.

“Azért nem én szinkronizáltam Luke Skywalkert az új Lego Star Wars Holiday Special epizódjában mert: A) Nem akartam megkockáztatni, hogy tönkreteszem az eredeti kiadás legendás státuszát B) Nem kértek meg rá” - írja a színész.