Ezért nem támogatja Dwayne Johnson egyik elnökjelöltet sem idénA kép forrása: ABC / Frank Micelotta

Dwayne Johnson úgy döntött, hogy idén nem támogat egyetlen elnökjelöltet sem, miután 2020-as nyilvánosan kiállt Joe Biden mellett.

A Fox News-nak adott interjújában Johnson annak a felismerésének adott hangot, hogy korábbi támogatása megosztottságot okozott, amit el akar kerülni, mivel igyekszik egyesíteni az országot. Hangsúlyozta, hogy politikai nézeteit nem kívánja nyilvánosságra hozni, ehelyett arra összpontosít, hogy bízzon az amerikai nép választásában.

Will Cain a Fox News műsorvezetője arról is kérdezte Johnsont, hogy elégedett-e Amerika jelenlegi állapotával, amire a sztár egyértelmű nemmel válaszolt.

"A mai eltörlés-kultúra, woke-kultúra, megosztottság stb. - ez nagyon zavar engem. Ennek szellemében vagy behódolsz ennek, és olyan leszel, amilyennek mások akarnak látni, vagy önmagad vagy és valódi vagy... és ez lehet, hogy felbosszantja és dühíti az embereket, és ez rendben van."

Emellett Johnson elutasította az elnökjelöltség gondolatát, és az apai szerepét helyezte előtérbe a politikai ambíciókkal szemben, annak ellenére, hogy a múltban felmerültek pletykák az esetleges indulásáról.