Ezért nem vállalta Emma Stone a női Szellemirtókat

Emma Stone végre elmondta, miért nem vállalt szerepet a Szellemirtók női rebootjában.

A Paul Feig rendezésébe, valamint Kritsen Wiig és Melissa McCarthy főszereplésével készülő női Szellemirtók forgatási munkálatai ezen a héten kezdődnek meg Bostonban. Mielőtt véglegessé vált volna a teljes stáb, többször is felmerült Emma Stone neve, többek közt a Sony kiszivárgott levelezésében is.

Stone egy napokban adott interjúban elmondta, miért nem élt a lehetőéggel, és hangsúlyozta, hogy döntésének semmi köze nem volt a forgatókönyvhöz.

„A szkript nagyon szórakoztató volt. Éppen csak úgy éreztem, ez most éppen nem a legjobb időzítés számomra. Egy franchise nagy elköteleződéssel jár, azt hiszem, kell egy kis idő, mielőtt újra ilyenbe vágnám a fejszém” - mondta.

A színésznő számára nem új a nagyköltségvetésű produkciók világa, ugyanis a legutóbbi két Pókember fim női főszereplőjeként megtapasztalhatta, mivel jár egy ilyen produkció.

Stone egyébként is elég elfoglalt az utóbbi időkben. Legújabb filmje, a Woody Allen rendezte Abszurd alak jövő hónapban érkezik, majd a Whiplash rendezőjével (Damien Chazelle) forgatja a Kaliforniai álom című musicalt Ryan Gosling oldalán.

A Szellemirtók rebootja () 2016. július 22-én debütál a mozikban.