A Marvelek, az MCU legújabb alkotása és a Marvel Kapitány folytatása 2023 novemberében mutatkozott be a mozikban, de a kasszasikerek elmaradtak. Most a film újabb esélyt kap streamingen.

Brie Larson visszatér Carol Danversként, mellette Iman Vellani Kamala Khan és Teyonah Parris Monica Rambeau szerepében látható. 

Az MCU közelmúltbeli megjelenési mintái  arra utaltak, hogy 2024 februárja körül lesz elérhető a Disney Pluson, és ez most be is igazolódott, ugyanis a szuperhősfilm már február 7-én megjelenik a streamingszolgáltató kínálatában.

A Marvelek a korábbi várakozások ellenére jócskán alultejesített a kasszáknál, mindössze 206 millió dollárt hozott világszerte, míg elődje 1,1 milliárdos kasszasiker volt. A film itthon sem remekelt, összesen alig több mint 60 ezren váltottak rá jegyet.

Azonban sokszor láthattuk már, hogy egy film a streamingen érik be igazán, és lesz a korábbinál lényegesen nagyobb siker. Ki tudja, talán a Marvelek esetében is ez lesz a helyzet.

58 Marvelek  (2023)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers visszatér, a fenyegető veszéllyel szemben azonban ezúttal sem marad segítség nélkül, hiszen csatlakozik hozzá Monica Rambeau és Ms. Marvel.... több»