Felejtsd el a szuperhősöket! Jön Stan Lee horror univerzuma

Vége a finomkodásnak a Marvelnél, a Wanted rendezője, Timur Bekmambetov és produkciós cége, a Bazelevs új filmes univerzumot épít.

Stan Lee sokoldalú alkotónak számít, így talán kevésbé is meglepő, hogy a Marvel atyja bizony a horror irányába is tett némi kitérőt. A legfrissebb értesülések szerint a Bazelevs és a ZQ Entertainment már dolgozik a Sawbones és a Carnival of Killers előkészületein, amely enyhén szólva is egészen más hangulatot hoz majd a Marvel korábbi produkcióitól.

A Sawbones a 12 éves Alex Covin története, aki megszállottan imádja a képregényeket, legújabb szerzeménye azonban egy félelmetes világba repíti őt, ahol démonok és brutális entitások uralkodnak. Persze a történetben végig nyitva marad a kérdés, hogy Alex csakugyan megéli mindezt, esetleg a képzelete játszik vele csupán.

A Carnival of Killers cselekménye a harmincas években játszódik, egy különleges képességekkel rendelkező lány és édesanyja egy vándormutatványos csoportnál keres menedéket, hősünk azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy a társaság valójában egy földönkívüli invázió első hullámát képezik.

“Nincs még egy olyan mesteri alkotó, mint Stan Lee, aki ennyire szórakoztató világot hozott volna létre. Alig várom, hogy megjeleníthessem az ő zsenialitását és képzeletének sötétebb oldalát” - nyilatkozta Bekmambetov a Deadline magazinnak.

67 Wanted  (2008)

akció | fantasy | krimi | thriller

Wes élete felér egy rémálommal. A munkahelye kész katasztrófa, főnöknője semmibe veszi, rendszeresen megalázza, miközben úgy dolgozik, mint egy rabszolga, és nyugtatókat szed,... több»