A nemrég megjelent All Too Well című rövidfilmjével Taylor Swift már bebizonyította, hogy rendezőként is megállja a helyét a szórakoztatóiparban, így talán nem is volt kérdés, hogy az énekesnő rövidesen egy nagyobb fába vágja a fejszéjét.

Taylor Swift nemrég ugyanis azt is elárulta, hogy a Searchlight Pictures égisze alatt készül első nagyjátékfilmes rendezése, amelynek egyúttal ő maga fejleszti a forgatókönyvét is. Bár a cselekmény egyelőre nem ismert, mindenesetre az már most tudható, hogy a munkálatokban részt vesz Martin McDonagh, A sziget szellemei rendezője is.

“Annyira fantasztikus lenne írni és rendezni valamit. Azt hiszem, engedélyt adtam magamnak, hogy teljesen átugorjam a narratív rövidfilm készítését, mert ez nem egy klip; mindent másképp közelítettünk meg” - nyilatkozta korábban Swift a Tribeca Filmfesztiválon, ahol az All Too Wellt is bemutatták. 

Az énekesnő nemrég hivatalosan is megosztotta egy videót, amely betekintést enged a kulisszák mögé, és amelyet lentebb meg is tekinthettek.

dráma | rövidfilm | zenés

Egy fiatal srác és egy lány egymásba szeretnek, de az idő múlásával lassan eltávolodnak egymástól. Rövidfilm Taylor Swift All Too Well című dala alapján. több»