2019.07.17   szerző: hp   hozzászólások: 0

Lendületes zenékkel és fiatal tehetségekkel a főszerepekben készült az első Z-generációról szóló magyar produkció. Itt a FOMO - Megosztod, és uralkodsz első előzetese!

FOMO - Befutott a sikervárományos magyar film első előzetese

Megkapta első előzetesét a Mozinet forgalmazásában készülő FOMO - Megosztod, és uralkodsz, melynek rendezői székét az elsőfilmes Hartung Attila foglalhatta el. A film középpontjában a Z-generáció tagjai állnak, az ő életükön keresztül pedig bepillantást nyerhetünk, a mai 'fiatalok' mindennapjaiba és éjszakáiba.

A történet főszereplője a budapesti középiskolás Gergő, aki barátaival három dologra vágyik leginkább: a bulizásra, a szexre, és hogy a videóikat minél többen nézzék meg a közösségi oldalaikon. Csakhogy a kihívás-videóik olyan irányba haladnak, mely végérvényesen felforgathatja az életüket, amikor pedig egy házibuliban a Falka kiszemeli magának Lillát, megtörténik a baj.

A Filmalap támogatásával készült FOMO főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Stohl AndrásSzávai ViktóriaYorgosz GolecászSipőcz AndrásBouquet GergelyPokorni Ábel és László Panna. A forgatókönyvet  Hartung Attila és Iványi Petra szerezte.

A FOMO - Megosztod, és uralkodsz október 10-től látható a hazai mozikban. A film előzetesét idelent nézhetitek meg.

dráma

Gergő a tinik áloméletét éli. Bíró apja egyengeti életét, érettségi után egy amerikai egyetemen folytatja tanulmányait. Nincs azonban elmenetel búcsúbuli nélkül. Gergő... több»