Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
21
Szereplők
11
Vélemények
23
Képek
3
Videók
 
HanGa   2020. 09. 12.

legújabb vélemény

Félelmetes és bármikor valósággá válhat a története. Engem megrendített, mert van sajnos valóságalapja.

 
Lonka   2020. 02. 24.

a nap véleménye

Posztolj, posztolj!

Az utóbbi időkben sokat változott a magyar filmgyártás a jó irányba. Merünk kényes témákról filmet csinálni. Bevállalósak vagyunk, szókimondók. A FOMO is egy szókimondó alkotás, és sajnos eléggé aktuális is. Néhány jó barát abban látja az élet érte... teljes kritika»


 
ArpiHajdu és Réci   2019. 11. 09.

a nap véleménye

Sokat akar a falka, csak nem bírja a fa...a

Amikor meghallottam, hogy készülőben van egy újabb magyar film, ami a Z generációs fiatalokról ad látleletet, s főként arról, hogyan befolyásolja az életüket a folyamatos online jelenlét, azt gondoltam: túl korai. Mert hogy itt van a Remélem legközel... teljes kritika»

 
indingo   2020. 02. 23.

Közepes magyar film egy aktuális témában. Nekem kicsit sok volt a fiúk ténykedése, illetve hogy ennyire buták.

 
Szilonka   2020. 08. 30.

Rég voltam tini, de sajnos tudom, hogy hasonlóan mennek a dolgok mint a filmben. A rendezése jó, a történet kicsit egyszerű.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

Nézhetetlen volt...bár nem is értem miért adtam neki esélyt. Tanulhatnák a hibáimból. Egysíkú, felszínes semmitmondó cselekmény bugyuta párbeszédekkel. Normális, reális tanulságra, végkifejletre pedig nem is számíthatunk.

 
Lubi   2019. 10. 11.

Megosztó és unalmas

Az eredetileg Senki nem megy sehova címre hallgató, majd valamilyen okból Fomora keresztelt, Z- generációt bemutatni kívánó film megérkezett a mozikba. Ennek pedig mindenki örülhet egészen addig, amíg meg nem tekinti az alkotást. A cím a Magyarország... teljes kritika»

A film 24 185 058 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 20 097 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Hiába nyert 2016-ban pályázatot a FOMO filmterve, mivel a Filmalap túl durvának és erkölcstelennek ítélte meg a forgatókönyv első változatát, így azt végül alaposan át kellett dolgozni.

(hp )
 

A stáb több mint negyven helyszínen forgatott a munkálatok során.

(hp )
 

A felnőtt színészeken kívül a FOMO - Megosztod, és uralkodsz főszerepeit amatőr színészek alakítják.

(hp )
 

Hartung Attila egy interjúban elmondta, hogy eltökélt szándéka volt, hogy az első filmjének központi témája a bűntudat legyen.

(hp )
 

A Fomo egy angol mozaikszó (Fear of Missing Out), melynek jelentése: "félelem attól, hogy lemaradunk valamiről."

(hp )
 

A filmben számos hazai zenekar dalai hallhatóak, egyebek mellett a Zombie Girlfriend, a Panel Surfers Mayberian Sanskülotts, a Fran Palermo és a Dope Calypso egy-egy dala is felcsendül.

(hp )
 

A FOMO egyik szerepét a Deep Glaze frontembere, Jorgosz Golecasz alakítja.

(hp )
 

A filmben a népszerű magyar YouTube-er, Csipesz is feltűnik.

(hp )
 

A FOMO - Megosztod, és uralkodsz a Színház- és Filmművészeti Egyetemen diplomázott rendező, Hartung Attila debütáló filmje.

(hp )
 
.. ez azonban nem jelenti azt, hogy Hartung filmje ne lenne fontos, felelősséggel összerakott, hatásos. Amelynek nagy erénye egyébként, hogy csakúgy, mint a Remélem…, a cselekmény legvégén sem tekinti lezártnak a témát. több»
 
A FOMO – Megosztod, és uralkodsz mindezek ellenére fontos mozi, amely ráadásként egy tehetséges, erős képi gondolkodással bíró rendezőt sejtet. több»
 
A színészi játék részben, a rendezés meg nagyon mellé ment, de az aluljárós jelenetet még sokszor visszafogjuk nézni, akkor is ha magát a teljes filmet soha többé. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.