Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Magyar passió (2021)

Magyar passió
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Eperjes Károly
Telekes Péter
Telekes Péter
Eperjes Károly

Videók (1)

 
Inq   2021. 11. 27.

legújabb vélemény

0
Láttam a filmet

A film jó. Fiatal vagyok, mégis kedvelem Eperjest... érdekes. A korhatár-besorolás talán kicsit alacsony. A főhadnagy karaktere jól volt belefűzve a történetbe, a legelejétől kezdve. Olvasom a Vox kritikáját. Ezek látták is a filmet, vagy csak valaki elmesélte nekik, hogy volt? Marhára nem úgy volt, ahogy írják. Mennyi pontatlanság, ilyen kevés szóban...

 
DReyy10   2021. 11. 05.

0

Oké, alapjában véve egy hiánypótló filmről van szó, amit szerintem érdemes megnénzni, örülök, hogy nem ment át fanatizmusba a film, de Eperjes Károly gyakorlatlansága a filmezés terén teljesen átsüt.

 
mikike0729   2021. 11. 04.

0

Felkavaró film, kegyetlen történet egy kegyetlen korról, amit mindenképpen érdemes volt feldolgozni, de szerintem jócskán küszködik a hiányosságokban. Egy erős közepes nálam.

A film 11 362 708 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 9 901 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Magyar passióval párhuzamban Eperjes Károly elkészítette a "Csendhez szokott szív" dokumentumfilmet is.

(csd)
 

A film Várnai Péter címzetes prépost Krisztus inge című színműve és Kálmán Peregrin Te meztelen Krisztus, hol hagytad az ingedet dokumentumkötete alapján készült adaptáció.

(csd)
 
A Magyar Passió valóban hittel teli próbálkozás, csak éppen teljesen alkalmatlan arra, hogy olyan nézőket szólítson meg, akik… Akik nem ahhoz a látásmódját tekintve elöregedett körhöz tartoznak, ahová Eperjes. több»