Friss fotókon a Trónok harca spin-offja!

Mostanra alighanem teljesen lecsillapodtak a kedélyek a Trónok harca utolsó évadát illetően, így talán ideje is a jövőbe tekinteni, már csak azért is, hiszen friss fotók érkeztek a széria készülő spin-offjához.

Az HBO még 2018-ban rendelte meg a sorozatot, és bár egyelőre a szinopszisról semmit sem lehet tudni, annyi bizonyos, hogy az eredeti sorozat esemnényei előtt 5000 évvel játszódik majd. A rajongóknak így le kell mondaniuk arról, hogy ismerős arcokat látnak majd a sorozatban, amely jelenleg a Bloodmoon munkacímet viseli.

Az is kérdéses ráadásul, hogy mely uralkodói házakkal is találkozhatnak majd a nézők, a GoTlike Locations egy twitter bejegyzésben tett közzé néhány fotót, amelyen egy új lobogó látható, amellyel kapcsolatban máris találgatások merültek fel, hogy eddig nem ismert uralkodói házé lehet-e, vagy az egyik ismert egy korai változata.

Noha egyelőre nincsenek további információk a készülő sorozattal kapcsolatban, szinte biztos, hogy a közeljövőben gyakrabban hallani majd a produkcióról, amely várhatóan kiengeszteli majd a csalódott rajongókat.