Gyászhír: 28 éves korában elhunyt Joey Morgan

28 éves korában elhunyt Joey Morgan színész.

Joey Morgan a 2015-ben megjelent Cserkészkézikönyv zombiapokalipszis esetére című produkcióban kapta meg első filmes szerepét. “Joey-t közel 9 évvel korábban ismerhettem meg, ahogy a Cserkészkézikönyv filmen dolgozni kezdtem. Csendes, humoros, megfontolt és intelligens ember volt. Amikor a kamerák forogni kezdtek, olyankor minden figyelem rá szegeződött. Ma elhunyt, ez pedig rendkívül szívszorító. Megtiszteltetés számomra, hogy megismerhettem” - írja a Twitteren Christopher Landon, rendező.

Morgan a továbbiakban a 2015-ös Compadres című filmben alakított egy fiatalkorú hackert, majd a 2017-ben megjelent Flowerben nyújtott színészi teljesítményéért a Tirbeca Filmfesztiválon szélesebb szakmai elismerésben részesült. A fiatal színész további szerepei az Angie Tribeca, a Felnőtt játékok, a Sierra Burgess egy lúzer, a Camp Manna és a Max Reload and the Nether Blasters című filmekben láthatóak.

Joey Morgant családja és hozzátartozói gyászolják, halálának okait nem hozták nyilvánosságra.

Nyugodjék békében!

#1
Joey Morgan

Joey Morgan

szül. 1993. 01. 01. - elhunyt 2021. 11. 21.
Chicago, Illinois, USA
Joey Morgan a 2015-ben megjelent Cserkészkézikönyv zombiapokalipszis esetére című produkcióban kapta meg első filmes szerepét. Morgan a továbbiakban a 2015-ös Compadres című filmben alakított egy fiatalkorú hackert, majd a 2017-ben megjelent Flowerben nyújtott színészi teljesítményéért a Tirbeca Filmfesztiválon szélesebb szakmai... több»