51% 54 szavazat
Angie Tribeca

Angie Tribeca

Angie Tribeca
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
75
Szereplők (75)
35
Képek (35)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Angie Trebica, a kőkemény Los Angeles-i nyomozócsaj új társat kap Jay Geils személyében. Nem örül ennek, de az ügy nem tűr halasztást. Megzsarolták ugyanis a polgármestert, és most rájuk vár a feladat, hogy előkerítsék a zsarolót.

Az évadnyitó epizódban megismerkedhetünk a Los Angeles-i… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2016.01.17.

Sorozat áttekintés

1. évad (2016) - 10 epizód
2. évad (2016) - 10 epizód
3. évad (2017) - 10 epizód
4. évad (2018) - 10 epizód
 
2023.10.25 kabel

legújabb vélemény

Csupasz Tribeca

Nincs vígjátéksorozat, mely jobban hozná a Csupasz pisztoly-féle humort. Az Angie Tribeca szituációs poénjai szinte mindig valamilyen vizuális elemet facsarnak ki. Főszereplőnk és a többi karakter ezt totál ignorálva, minden sort a legnagyobb komolysággal mond el, és a humor nagyrészt abban rejlik, ahogy egy-egy szituációba valami nem várt, új elemet visznek. Na most, a poénok kicsit obszcénak és nem túl emelkedettek. Nem egy intellektuális hozzáállást igényel a sorozat, ahol a viccek összetettsége nevetett meg minket. Ezzel szerintem nincs gond, szükség van ilyen jellegű humorra is, és a Tribeca detektívet követő epizódok elég rövidek, hogy ne legyenek túl fárasztóak. A sorozat végigdarálását csak az extrém humor kedvelőinek ajánlom. Főszereplőink jól játszanak, a detektív sztorik nem túl eredetiek, de hát amúgy is inkább csak a humor keretét képviselik, és céljuk a változatos vizuális poénok eszközölése. A sorozat többnyire laza és jó hangulatú, látszik, hogy mindenki élvezte, amit csinál, a viccek sosem kínosak vagy zavaróan egysíkúak. Leslie Nielsennek biztos bejönne.

0
 
2017.05.07 mamiéstöti2

Amikor elkezdtem nézni gondoltam végre egy zsarus vígjátéksorozat, aztán szembesültem a perverz humorával és már inkább nem is nézem. Nekem nem jött be.

0
 
2016.08.09 VFTS

Két részt bírtam megnézni belőle. A poénok nagyon erőltetettek és fárasztóak ez nézhetetlenné teszi.

0
 

Angie szüleit alakító Quincy Joness és Peggy Lipton a való életben is Rashida Jones szülei.Szerző: dulkap

#1