64% 65 szavazat
Wu Wei: Az öt elem küzdelme

Wu Wei: Az öt elem küzdelme

Wu Assassins
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
42
Szereplők (42)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Az utolsó Wu Assassin kiválasztott egy új harcos, akinek meg kell szereznie az ősi triád erejét, és elhozni a békét San Fransisco kínai negyedébe.

(Cseszneg Péter)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2019.08.08. | Netflix (2019.08.08.)

Sorozat áttekintés

1. évad (2019) - 10 epizód

Hol nézheted

Iko Uwais
 
2022.02.24 himi85

legújabb vélemény

Átlagos fantasy-akciósorozat jó bunyókkal

Kai /Iko Uwais/ San Francisco kínai negyedének egy szakácsaként egy misztikus erő birtokába kerül, s egy világmegmentő küldetésben ezer szerzetes erejével felvértezve kell Wu Assassinként legyőznie az öt elem harcosait, mielőtt azok elhoznák a Föld pusztulását. Ezt a sablonos történetet egyedül Iko Uwais és az általa koreografált bunyós jelenetek húzzák a nézhető kategóriába, kreatív ökölharcai a film igazi erősségei. A látványvilág és a CGI gyengébb minőségű, látszik, hogy sajnos kevés pénzből készült a sorozat. A párbeszédek fele csak időhúzás, a sablonos főszereplő mellett a barátainak karakterei viszont elég jól meg lettek írva. Jenny, Tommy és Lu mind komplex és szerethető figurák lettek, beépített zsaruként Katheryn Winnick profin hozza a laza és vagány csaj szerepét. Iko Uwais bár ennél csak jobb filmekben szerepelt eddig /The Raid 1-2., Headshot, The Night Comes For Us/, mégis megéri időt szánni Az öt elem küzdelmére, látványos akciójelenetei és a verekedések ötletes koreográfiája egy picivel az átlag fölé emelik a sorozat színvonalát. 6/10.

1
 
2021.11.24 Fikatours_blogger

A trailer alapján egy hagyományos, karatéjozós történetre számítottam, de a misztikus elemekkel bonyolított és szupererővel mesévé degradált sorozatból csak három részt voltam képes megnézni.

0
 

Az első évadadot 2018 augusztus 13. és november 20. között forgatták Vancouverben (Kanada).Szerző: alex

#1