48% 63 szavazat
Egy ökölnyi bosszú

Egy ökölnyi bosszú

Fistful of Vengeance
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
22
Szereplők (22)
17
Képek (17)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum

Hol nézheted

Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Pearl Thusi
Iko Uwais
Pearl Thusi
Lawrence Kao
Lewis Tan
Lewis Tan
Pearl Thusi
Iko Uwais
Lawrence Kao
Lewis Tan
Jason Tobin
Iko Uwais
Lewis Tan
Lawrence Kao
Lawrence Kao
Lewis Tan
Iko Uwais
Katrina Grey
Lewis Tan
Lawrence Kao
Iko Uwais
Iko Uwais
Lewis Tan
Lawrence Kao
Pearl Thusi

FILMINFÓ

Kai Jin egy fiatal szakács a kínai negyedből San Franciscóban. Belekeveredik a kínai bandaháborúba, aminek célja, hogy megtalálják a legendás ősi erőt, amit csak Wu Xingnek neveznek.

(Hupka Adrián)

Rendező: Roel Reiné
Forgatókönyvíró: Cameron Litvack, Yalun Tu
Zene: Toby Chu
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022.02.17. | Netflix (2022.02.18.)
 
2022.03.07 jfruzsi97

legújabb vélemény

Előzetes alapján érdekesnek tűnt. De nagyon lapos volt az egész sajnos. Egy két harc jelenet meg kifejezetten viccesre sikerült a látványosság és akció helyett.

0
 
2022.02.22 Eastern79

Misztikus kung-fu

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az előzetes alapján sokkal jobbra számítottam. Béna effektek, többségében erőtlen harcjelenetek és pocsék történet teszi felejthetővé. Iko Uwais egy ideje mintha nem találná önmagát, most is csak saját árnyékában kullog. Van egy-két ötletes koreográfia, de összességében felejthető és sajnos unalmas.

0
 
2022.02.21 stevepisti

Sok akciójelenet van benne, amik pörgősek, közepesen megkoreografáltak és erőtlenek. Iko Uwais nagyon magasra tette a mércét a Rajtaütésben, azóta nem bírta megugrani, nehéz is lesz neki. Lewis Tan majdhogynem jobb volt akciótéren, de legalábbis vala... Több

0
 
2022.02.19 Lóri Ádámcsik

Gyenge lett

Az akciójelenetek rendben vannak, de a kevesebb néha több.

0
 
2022.02.22 himi85

Agyatlan baromság non-stop akcióval és bunyókkal

Az 'Egy ökölnyi bosszú' a 2 éve megjelent Wu Assassins című sorozat folytatása. És ezzel mindent elárultam. Akinek nem tetszett a sorozat gyengén megírt sztorija és karakterei, kevés pénzből előállított CGI-ja, viszont pörgős és kreatív Iko Uwais-bunyói, az ennek a filmnek neki se álljon. A Netflix fogta a sorozat néhány karakterét, az egyik főszereplőt a film elején kinyírta, hogy többi hősünk megállás nélküli, sokkal több pénzből leforgatott akciójelenetek /nem csak bunyók/ közepette bosszút állhasson. Itt sem kell shakespeare-i mélységeket keresnünk, ellenben az agyunkat kikapcsolva korrektül szórakozhatunk. Nekem tetszett az előzménysorozat, bár Iko Uwais /The Raid 1-2., Headshot, The Night Come For Us/ leggyengébb filmje, de a kedvelhető karakterek és a bunyók élvezhetővé teszik. Ebben a filmben fogták és kivették a fölösleges kínos párbeszédeket, s 90 percbe belesűrítettek több mint 60 perc akciót, mely döntés jelen esetben erősen a film javát szolgálja. Autósüldözések, robbanások, ökölharcok. Ebben erős a film, másban nem. Helyén kezelve jó kis akciómozi ez, de senki se várjon tőle újdonságot. 6/10.

0