Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
48%

Egy ökölnyi bosszú (2022)

Fistful of Vengeance
Filmadatlap
 
22
Szereplők
7
Vélemények
17
Képek
1
Videók

Galéria (17)

Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Iko Uwais
Pearl Thusi
Iko Uwais
Pearl Thusi
Lawrence Kao
Lewis Tan
Lewis Tan
Pearl Thusi
Iko Uwais
Lawrence Kao
Lewis Tan
Jason Tobin
Iko Uwais
Lewis Tan
Lawrence Kao
Lawrence Kao
Lewis Tan
Iko Uwais
Katrina Grey
Lewis Tan
Lawrence Kao
Iko Uwais
Iko Uwais
Lewis Tan
Lawrence Kao
Pearl Thusi

Videók (1)

 
jfruzsi97   2022. 03. 07.

legújabb vélemény

0

Előzetes alapján érdekesnek tűnt. De nagyon lapos volt az egész sajnos. Egy két harc jelenet meg kifejezetten viccesre sikerült a látványosság és akció helyett.

 
Eastern79   2022. 02. 22.

0
Misztikus kung-fu

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az előzetes alapján sokkal jobbra számítottam. Béna effektek, többségében erőtlen harcjelenetek és pocsék történet teszi felejthetővé. Iko Uwais egy ideje mintha nem találná önmagát, most is csak saját árnyékában kullog. Van egy-két ötletes koreográfia, de összességében felejthető és sajnos unalmas.

 
stevepisti   2022. 02. 21.

0

Sok akciójelenet van benne, amik pörgősek, közepesen megkoreografáltak és erőtlenek. Iko Uwais nagyon magasra tette a mércét a Rajtaütésben, azóta nem bírta megugrani, nehéz is lesz neki. Lewis Tan majdhogynem jobb volt akciótéren, de legalábbis vala... több»

 
himi85   2022. 02. 22.

0
Agyatlan baromság non-stop akcióval és bunyókkal

Az 'Egy ökölnyi bosszú' a 2 éve megjelent Wu Assassins című sorozat folytatása. És ezzel mindent elárultam. Akinek nem tetszett a sorozat gyengén megírt sztorija és karakterei, kevés pénzből előállított CGI-ja, viszont pörgős és kreatív Iko Uwais-bunyói, az ennek a filmnek neki se álljon. A Netflix fogta a sorozat néhány karakterét, az egyik főszereplőt a film elején kinyírta, hogy többi hősünk megállás nélküli, sokkal több pénzből leforgatott akciójelenetek /nem csak bunyók/ közepette bosszút állhasson. Itt sem kell shakespeare-i mélységeket keresnünk, ellenben az agyunkat kikapcsolva korrektül szórakozhatunk. Nekem tetszett az előzménysorozat, bár Iko Uwais /The Raid 1-2., Headshot, The Night Come For Us/ leggyengébb filmje, de a kedvelhető karakterek és a bunyók élvezhetővé teszik. Ebben a filmben fogták és kivették a fölösleges kínos párbeszédeket, s 90 percbe belesűrítettek több mint 60 perc akciót, mely döntés jelen esetben erősen a film javát szolgálja. Autósüldözések, robbanások, ökölharcok. Ebben erős a film, másban nem. Helyén kezelve jó kis akciómozi ez, de senki se várjon tőle újdonságot. 6/10.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 02. 19.

0
Gyenge lett

Az akciójelenetek rendben vannak, de a kevesebb néha több.

 
Török389133   2022. 02. 27.

0

Akinek tetszett a sorozat, az ezt a filmet inkább ne nézze meg, mert óriásit fog csalódni. Aki meg nem látta a sorozatot, az se nézze meg, maximum akkor, ha egy agyatlan és unalmas filmet akar nézni, aminek a háromnegyede csak verekedés, aminek semmi súlya nincs.

 
priodom   2022. 02. 17.

0

Azt hiszem, ezt nevezhetjük imitációnak? Nagyon b-kategóriás filmnek tűnt. Talán a régi iskolás hongkongi filmek hangulatát keresték, de nekem nem nagyon jött be.