A világ alighanem már igencsak ki van éhezve egy jó kis bunyós akciófilmre. A Netflix tálcán kínálja mindezt, frissen debütált ugyanis az Egy ökölnyi bosszú előzetese, néhány jelenetfotót pedig a fenti galériánkban találtok.

Roel Reiné rendezése a 2019-ben megjelent Wu Wei: Az öt elem küzdelme folytatásaként érkezik. A történet szerint Kai Jin, aki egy egyszerű szakács váratlanul belekeveredik egy kínai bandaháborúban San Francisco utcáin. A hajsza elkezdődik, Kai Jin és barátai útja pedig egészen Thaiföldig vezet, hogy egy ősi erő nyomára bukkanjanak.

Az Egy ökölnyi bosszú február 17-én érkezik a Netfilx műsorkínálatában, a főbb szerepekben pedig a A rajtaütés sztárja, Iko Uwais, illetve Lewis Tan, JuJu Chan, Jason Tobin, Yayaying Rhatha Phongam, Pearl Thusi, Lawrence Kao és Apasiri Kulthanan lesznek láthatók.

akció | dráma | fantasy | krimi

Kai Jin egy fiatal szakács a kínai negyedből San Franciscóban. Belekeveredik a kínai bandaháborúba, aminek célja, hogy megtalálják a legendás ősi erőt, amit csak Wu Xingnek... több»