2021.09.24   olvasottság: 44283x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Hiába, még Nicolas Cage-et sem sikerül mindenkinek felismernie, a hollywoodi sztárt legalábbis a napokban kidobták egy étteremből vállalhatatlan viselkedése miatt.

Hajléktalannak hitték a mattrészeg Nicolas Cage-et, kidobták egy étteremből (képek)

A The Sun közölte azokat a fotókat, amelyeken a színész leopárd mintás nadrágban és strandpapucsban látható, a szemtanúk elmondása szerint Cage meglehetősen jelentősebb mennyiségű whiskey-t fogyasztott egy másik helyen.

A színészt az étterem személyzete volt kénytelen felkérni, hogy távozzon, aki azt megelőzően agresszíven viselkedett másokkal szemben. Néhány vendég valamiért hajléktalannak hitte a sztárt, végül egy személyazonosságát eltitkolni kívánó szemtanú elmondta, hogy Cage-nek az egyik törzsvendég segített hazajutni.

Nem ez az első alkalom, hogy Cage ilyen helyzetbe kerül, a színész egy korábbi interjúban saját maga ismerte el, hogy időnként csakugyan a pohár fenekére néz. “Ha úgy kelek fel reggel, hogy nincs mit aznap csinálnom, akkor nagyon önpusztító tudok lenni” - mondta Cage.

akció | horror | sci-fi | thriller

Egy fékezhetetlen bűnözőre vár a feladat, hogy kiszabadítson egy fiatal lányt, aki egy olyan univerzumban rekedt, amelyben megmagyarázhatatlan természetfeletti jelenségek... több»