Már csak 1 hónap: Végre hozzánk is jön streamingre a 100%-os thrillersorozat!

A SHOWTIME gyártásában készült, Emmy-díjra jelölt sorozat október 14-én jelenik meg a SkyShowtime kínálatában, a második évad pedig október 28-tól tekinthető meg.

A SkyShowtime bejelentette, hogy az Emmy®-díjra jelölt thrillersorozat, a Yellowjackets október 14-én érkezik a SkyShowtime kínálatába, az első évad összes epizódjával.

A SHOWTIME által készített második évad október 28-tól lesz megtekinthető, az új részek pedig hetente jelennek meg.

Az első évad ritkaságszámba menő 100%-os értékelést kapott a Rotten Tomatoes oldalán, és hét Emmy®-jelöléssel büszkélkedhet.

Az Ashey Lyle és Bart Nickerson (Narcos) által készített sorozat, a Yellowjackets főszereplői az Emmy®-díra jelölt és a Critics Choice Award-díjas Melanie Lynskey (Castle Rock), az Oscar®- és Emmy®-jelölt Juliette Lewis (Camping), az Emmy®-jelölt Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) és Tawny Cypress (Unforgettable).

A túlélőfilm, a pszichológiai horror és a felnőttéválás-történetek műfajait egyesítő Yellowjackets egy tehetséges középiskolás lány focicsapat történetét követi nyomon, akik nem éppen szerencsés túlélői lesznek egy repülőgép-katasztrófának az északi vadon mélyén. A sorozat bemutatja, ahogy egy nehézségekkel küzdő, de sikeres csapat vad hordává alakul, miközben végigköveti a lányok életét is, amelyet 25 év elteltével próbálnak újra összerakni – ám a múlt valójában soha nem tűnik el. Ami a vadonban kezdődött, annak még koránt sincs vége.

A második évad állandó szereplői: Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) és Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi), valamint Elijah Wood (Gyűrűk Ura trilógia), aki egy évad erejéig vendégszereplőként vesz részt a sorozatban. A második évad további szereplői: Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) és Kevin Alves (Locke & Key).