Harrison Ford nem áll le, és ezúttal új terepre merészkedik

Ha bárki is azt gondolta volna, hogy Harrison Ford számára az Indiana Jones ötödik része után már nem mer semmi újba belevágni, annak van egy jó hírünk.

Bár a hollywoodi legenda színészi pályafutását főként sorozatokban kezdte, utoljára pedig Az ifjú Indiana Jones kalandjai széria egyik epizódjában vállalt hasonló felkérést, azonban főszerepet mostanáig nem kapott sorozatban.

A The Hollywood Reporter legfrissebb értesülései szerint Ford az Így jártam anyátokkal sztárja, Jason Segel mellett a Shrinking sorozat főszerepében lesz majd látható. A produkció előkészületei jelenleg is zajlanak, Harrison Ford Dr. Phil Rhodes-t alakítja majd a történetben.

A terapeutea minden etikai szabályt felrúgva egyszerűen megnyílik a páciensei előtt, a kezelésük során pedig elmondja nekik, mit is gondol az életükről és a problémáikról, amellyel végül sokkal többet segít, mint korábban a hallgatásával. A nagy változás azonban nem csak kliensei, hanem a saját életében is bekövetkezik.

Bár a sorozat egyelőre nem kapott premierdátumot, az Indiana Jones 5 mindenesetre a tervek szerint 2023. június harmincadikán debütál majd a mozikban.