Az HBO Utódlás című sorozata újabb nagy siker kapujában áll.

A sorozat 27 jelöléssel vezette a 2023-as Primetime Awards-ot, és mostanra kilenc Golden Globe-jelölést kapott, ami új rekordot jelent egy tévéműsor számára. 

Az Utódlás minden kategóriában jelölést szerzett, amelyre jogosult volt, köztük a legjobb drámai sorozat kategóriában is. A sorozat dominanciája különösen a férfi színészi kategóriákban volt figyelemre méltó: Brian Coxot, Jeremy Strongot és Kieran Culkint a legjobb színészi alakításért, Matthew Macfadyent, Alexander Skarsgårdot és Alan Ruckot pedig a tévés mellékszereplő kategóriában jelölték. Sarah Snook és J. Smith-Cameron szintén jelöltek a női színészi kategóriákban.

Az Utódlás főszereplői Nicholas Braun kivételével Emmy- és Golden Globe-jelölést is kaptak. A legutóbbi jelölésekkel az Utódlás felülmúlja az 1990-es L.A. Law és az 1984-es A tövismadarak nyolc jelölését. 

A sorozat jelenleg az HBO Maxon streamelhető.

dráma

A Waystar Royco eladása Lukas Matsson számára egyre közelebb kerül. A felszámolás kilátásba helyezése családi szakadást okoz a Royok között, akik előre látják, milyen lesz... több»