Öveket becsatolni, mert végre befutott Guy Ritchie legújabb rendezésének, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare első előzetese.

A produkció önmagát már korábban is igaz történeteken alapuló sztoriként definiálta, amelyeket csakugyan valós események ihlettek, és amely Winston Churchill és Ian Fleming, a James Bond-történetek titkos, második világháborús harci szervezetét mutatják be. 

Bár a most megjelent előzetes egyelőre keveset árul el a teljes cselekményről, láthatjuk a csapat megalakulását, amely enyhén szólva is illusztris nevekből áll. A Damien Lewis haditudósító és hadtörténész azonos című könyve alapján készült film forgatókönyvét egyébként Paul Tamasy, Eric Johnson, Arash Amel és maga Ritchie fejlesztették.

A The Ministry of Ungentlemanly Warfare a tervek szerint áprilisban debütál majd, a film főszerepeiben Henry Cavill, Til Schweiger, Hero Fiennes-Tiffin, Alex Pettyfer, Cary Elwes, Eiza González és Alan Ritchson lesznek láthatók.

dráma | háborús

Az 1939-es események után, miután a brit haderő súlyos csapást szenvedett el a németektől, Winsthon Churchill felismerte, hogy a háború játékszabályai teljesen megváltoztak.... több»