Alex Pettyfer (cikkünk galériájában) elmesélte, hogy az új Guy Ritchie-film, a The Ministry of Ungentlemanly Warfare forgatása során, hogyan mentette meg őt Henry Cavill, mikor majdnem leesett egy hajóról, és így megmenekült a fulladástól.

A színész őszinte háláját fejezte ki Henry Cavill felé, nemcsak azért, mert megmentette őt, hanem azért a pozitív légkörért is, amit a forgatáson teremtett.

"Megmentett attól, hogy leessek egy hajóról" - mondta az ET-nek. "Majdnem megfulladtam! Szóval hivatalosan is mondhatom, hogy Henry mentett meg."

Pettyfer kiemelte Henry alázatosságát és megközelíthetőségét, ami megtisztelő és gazdagító élménnyé tette a filmben való munkát.

A The Ministry of Ungentlemanly Warfare várhatóan idén a hazai mozikban is bemutatkozik majd, előzetesünk viszont már van hozzá, ezt idelent mutatjuk.

dráma | háborús

Az 1939-es események után, miután a brit haderő súlyos csapást szenvedett el a németektől, Winsthon Churchill felismerte, hogy a háború játékszabályai teljesen megváltoztak.... több»