Hessteg: Minden, ami számít, egy helyen?

Noha kis hazánkban nem szűkölködünk filmkritika, vagy játékmagazinban, az elmúlt időszakban egy új, dinamikusan fejlődő oldal ütötte fel a fejét, a Hessteg(.com). A magazin nem titkolt célja, hogy a filmszerető, játékkedvelő, illetve a tudomány és technika világa után érdeklődő látogatók számára egy portált hozzon létre, ahol egy helyen tálalja meg a legérdekesebb híreket, cikkeket, fiatalos, naprakész formában.

"Számtalan témaspecifikus oldal közül válogathattunk eddig is kedvünkre, mi azonban úgy gondoltuk, hogy a magyar piacon lenne kereslet egy olyan sokrétű oldal iránt, ami a legfontosabb és legjelentősebb hírekre, újdonságokra, tesztekre fókuszál, legyen szó filmekről, játékokról, vagy az IT világáról. Az elmúlt hetek látogatószámának emelkedése és a kapott visszajelzések pedig azt mutatják, hogy igazunk volt" – árulta el a portál csapata.

Bár a Hessteg nemrégiben indult, az oldalon fellelhető tartalom dinamikusan bővül, napi több alkalommal frissül a játékos, filmes, sorozatos hírekkel, kritikákkal és a techika világának legfrissebb történéseivel. A legújabb játékok tesztjei, illetve az aktuális filmkritikák mellett időről-időre felbukkannak hosszabb kibeszélők, melyek egy átfogóbb témát tárgyalnak ki, legyen szó a magyar film múltjáról, egy-egy legendás játéksorozatról a múltból, vagy aktuális vásárlási tanácsokról, hardveres, vagy konzolos témakörből.

"Célunk, hogy felhasználóink a Hesstegen választ kapjanak az őket érdeklő kérdésekre, megtalálják azokat a bemutatókat, ismertetőket, ajánlókat, amiket eddig úgy kellet összevadászniuk több helyről. Igyekszünk úgy kiválogatni a nálunk megjelenő cikkek témáit, hogy azok lefedjék a legjelentősebb történéseket, aktualitásokat. Úgy is fogalmazhatnék, hogy célunk az, hogy egy könnyen fogyasztható kivontatot nyújtsunk át látogatóinknak az őket leginkább érdeklő témakörök híreiből, eseményeiből. Erre próbál meg reflektálni mottónk is: minden ami számít."