Hiába nőtt a nézettség, kaszát kapott a S.W.A.T.

FRISSÍTVE: A CBS három nappal a sorozat törlése után bejelentette, hogy mégis visszatér a széria egy utolsó évadra. "Meghallgattuk nézőinket és a S.W.A.T. iránti rajongásukat, és megállapodtunk, hogy egy 13 epizódból álló utolsó évaddal megújítjuk a 2023-2024-es sugárzási évben" - mondta Amy Reisenbach, a CBS Entertainment elnöke és Katherine Pope, a Sony Pictures Television Studios elnöke a közleményben. Az ügy előzményeihez tartozik, hogy nem csak a nézők háborodtak fel, hanem a sorozat sztárja, Shemar Moore is nyilvánosan hangot adott a csalódottságának az eredeti bejelentés után, mondván: "Ennek semmi értelme" - mondta a rajongóknak az Instagramon, miután értesült a döntésről. "Mi vagyunk a legjobb műsor péntek este 8 órakor a CBS számára. Az elmúlt két évben nagyot mentünk. Semmi rosszat nem tettünk. Mindent megtettünk, amit kértek tőlünk".

A CBS hat évad után elkaszálta a S.W.A.T. - Különleges egység című sorozatát. 

A S.W.A.T. - Különleges egység egy korábbi szérián alapult, és egy egykori tengerészgyalogos történetét mesélte el, aki S.W.A.T. őrmesterként egy speciális taktikai egységet irányított Los Angelesben. 

A főbb szerepeket Shemar Moore, Alex Russell, Jay Harrington, Kenny Johnson, David Lim, Patrick St. Esprit és Rochelle Aytes alakították. Bár a sorozat nézettsége az utolsó évadban nőtt, a CBS mégis úgy döntött, hogy törli a szériát. 

Amy Reisenbach, a CBS Entertainment elnöke köszönetet mondott a sorozat szereplőinek, producereinek, íróinak és stábjának az odaadásukért, szenvedélyükért és a csatorna főműsoridős sávjához való hozzájárulásukért, valamint a rajongóknak, akik rendszeresen nézték a műsort.

akció | dráma | kaland | krimi | thriller

Egy környékbeli hadnagy, aki úgy érzi hűséggel tartozik a helynek, ahol született és kötelességgel a hazájának, most feladatul kapja, hogy állítson össze egy magasan... több»