Hivatalos, Jared Leto lesz Andy Warhol az új életrajzi filmben

Legutóbb 2016-ban lehetett hallani arról, hogy Jared Leto alakítaná Andy Warholt egy életrajzi filmben, Michael De Luca projektjét azonban hamar elkaszálták.

Mostanáig kellett azonban várni egy újabb reményszikrára, minderről pedig maga a színész számolt be hivatalos Instagram profilján. “Így van, valóban igaz, hogy én játszom majd Andy Warholt egy róla szóló filmben. Nagyon izgatott és hálás vagyok ezért a lehetőségért” - írja Leto.

Andy Warhol a huszadik század egyik legmeghatározóbb amerikai képzőművésze és producere, akinek műveivel alighanem mindenki találkozott már. A hír már önmagában is izgalmas, tekintve, hogy Leto elképesztő változásokon képes keresztülmenni egy-egy szerep kedvéért.

A színész korábban az Öngyilkos osztagban vállalt alakításával küldte a rajongókat a padlóra, Jokerként ugyanis nem kis döbbenetet váltott ki sokakban. Az Andy Warholról készülő életrajzi filmről azonban egyelőre nincsenek bővebb információk, a közeljövőben azonban gyakrabban is hallhatunk majd a projekt előkészületeiről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yes it’s true I will be playing Andy Warhol in an upcoming film. And so grateful and excited about the opportunity. ???????? Happy belated birthday Andy ???????? We miss you and your genius

JARED LETO (@jaredleto) által megosztott bejegyzés, Aug 7., 2020, időpont: 10:57 (PDT időzóna szerint)