Hivatalos, jön a Madarak a dobozban 2!

A Netflix egyik legnagyobb sikert elért saját készítésű filmje a 2018-as Madarak a dobozban volt. Bár a kritikusoktól több kritikát is kapott, a Netflix szerint csak az első héten 26 millióan nézték meg. A thriller Josh Malerman regényét dolgozta fel, az író pedig lényegében most elárulta: készül a folytatás.

Igazából ez nem annyira meglepő, hiszen Malerman az elmúlt hónapokban a második regényen dolgozott, a Malorie pedig július 21-én kerül majd a könyvesboltok polcain. Amikor erről a regényről beszélt egy interjúban, megkérdezték tőle, hogy lesz-e film ebből is. Bár Josh Malerman nem árulhatott el részleteket, azt azért elismerte, hogy igen, a Malorie-ből is készülni fog film.

A Madarak a dobozban története egy anyáról és két gyerekéről szól, akik egy veszedelmes útra indulnak. Céljuk egy olyan hely elérése, ahol talán biztonságban lehetnek, ugyanis a világban egy olyan szörnyeteg pusztítja az emberiséget, amelyet nem szabad megpillantani, különben meghalunk.

Josh Malerman azt is elárulta, hogy a Madarak a dobozban filmes sikere nagyon minimális hatással volt rá, mint íróra. Az első kötet megírásakor is már egy picit úgy látta maga előtt az egészet, mintha egy filmet nézett volna, és ez így volt a második regény esetében is. Az egyetlen különbség csupán, hogy az első regénynél még nem gondolkozott Sandra Bullock színésznőben, aki végül a filmben Malorie szerepét kapta. A hamarosan megjelenő folytatásban viszont már végig úgy írt róla, hogy a színésznőt látta a lelki szemei előtt.

Arra egyébként jó esély van, hogy Sandra Bullock visszatérjen ehhez a szerephez, habár hivatalosan még semmit sem erősítettek meg a felek.

dráma | horror | sci-fi

Egy nőnek és két gyermekének egy veszélyekkel teli világban kell két nap alatt biztonságos helyre jutnia - bekötött szemmel.  több»