HIVATALOS: készül a Deadpool 3

Közel másfél évig tartó bizonytalanság után zöld utat kapott a Deadpool 3.

Nyáron még maga Ryan Reynolds sem tudott semmi biztatót mondani a Deadpool 3 előkészületeivel kapcsolatban. A projekt jövője akkor vált kérdésessé, amikor bő egy évvel ezelőtt a Disney felvásárolta a Fox stúdiót, és bár az elmúlt időszakban több híresztelés is felmerült a Deadpool harmadik részével kapcsolatban, mostanáig kellett várni arra, hogy hivatalossá váljon a fenti jó hír.

Kevin Feige és Reynolds közösen dolgozik majd a produkción, mindezen túlmenően talán mégis a legtöbbek számára az a legfontosabb kérdés, hogy vajon továbbra is korhatáros marad-e a sztori. Nos, a válasz igen. A megállapodás értelmében az Marvel égisze alatt ismét egy várhatóan alpári Deadpool filmet kapnak majd a rajongók.

A Deadpool 3-ról azonban egyelőre nincsenek bővebb információk, a jövőben várhatóan azonban gyakrabban is hallunk majd az előkészületekről.

80 Deadpool  (2016)

akció | kaland | sci-fi | szatíra | vígjáték

A Különleges Erők egykori katonája, Wade Wilson zsoldosként ténykedik. Miután átesik egy különleges kísérletet, hihetetlen változásokat tapasztal a testén: rendkívül gyorsan... több»