Már a Nincs idő meghalni megjelenése előtt számos elmélet merült fel a rajongók részéről, ki is veszi majd át a stafétát Daniel Craigtől.

James Bond szerepe kapcsán Tom HardyHenry Cavill és Tom Hiddleston neve is femerült, ám úgy tűnik, hogy a rajongók valójában Idris Elbával nagyon is közel járhattak az igazsághoz. A James Bond filmek producere, Barbara Broccoli ugyanis egy friss interjú során meglepő részletet árult el a castinggal kapcsolatban.

Broccoli a Deadline magazin podcastjában beszélt arról, hogy korábban már tárgyaltak Elbával a szerepet illetően, mindezt azonban semmiképpen sem szerették volna a nyilvánosságra hozni, amíg a Nincs idő meghalni a mozikba nem kerül.

„Ő egy csodálatos színész, ráadásul odafigyelt arra is, hogy a nyilatkozatai során ne áruljon el semmilyen felvetést a szereposztásról“ – nyilatkozta Broccoli, majd hozzátette, hogy mindenképpen azt szerették volna, ha Daniel Craig kiélvezhesse az utolsó James Bond alakításának sikereit.

Persze bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a szereplőválogatással kapcsolatban, a közeljövőben azonban várhatóan egyre gyakrabban hallunk majd a következő James Bond film előkészületeiről.

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»