Hoppá, két Rozsomák is lesz a Deadpool 3-ban!

Az már szinte biztosra vehető, hogy Hugh Jackman visszatér a Deadpool 3-ban, a színész nemrégiben pedig azzal kapcsolatban is elhintett egy apró információt, hogy miként is bukkan majd fel Rozsomák a történetben.

Jackman legutóbb Párizsban promózta A fiú című filmjét, a Le Parisiennek adott interjújában pedig azt is megjegyezte, hogy a Deadpool 3-ban dupla szerepben lesz látható. “Ryan és én húsz éve barátok vagyunk, nagyon jól szórakozunk. Idén nyáron fogunk forgatni. Ezért is örülök annyira, hogy most Párizsban lehetek, és élvezhetem a francia ételeket. Mert nagyon hamarosan szigorú diétára kell állnom, hogy ‘felépítsem’ a Rozsomák külsőt: párolt csirke és brokkoli!” - mondta Jackman.

“Ryan és én húsz éve vagyunk barátok, nagyon jól érezzük magunkat. Idén nyáron forgatunk” - mondta az előkészületekkel kapcsolatban a színész, noha a szerepével kapcsolatban egyelőre nem árult el semmit sem, így egyelőre az sem tudható, mit is jelent pontosan ez a “dupla szerep”.

A válaszra egészen 2024. novemberéig kell várniuk a nézőknek, amikor is a tervek szerint megjelenik majd a Deadpool 3.

dráma

A 17 éves Nicholas (Zen McGrath) állandóan lóg az iskolából, gyakran támadnak sötét gondolatai, és nehezen talál barátokat. Kezdetben jó ötletnek tűnik, hogy az édesanyja,... több»