Hugh Grant kitörölné ezt a filmet az emlékezetéből

Minden filmsztárnak akad a szerepei között olyan, amelyet legszívesebben kitörölne az “életművéből”, Hugh Grant pedig azt is elárulta, melyik az.

Grant James Corden Late, Late Show vendégeként egyik legújabb filmjét, a Dungeons and Dragons: Betyárbecsületet népszerűsítette, viszont az is említésre került, hogy melyik az a film, amelyet utólagosan is megbánt, hogy szerepet vállalt benne.

“Évtizedekig arra specializálódtam, hogy rossz legyek. De már jobb lettem” - jegyezte meg a színész. Végül pedig az is kiderült, hogy a szóban forgó produkció nem más, mint az 1989-ben megjelent Lady és az útonálló, amelyet John Hough rendezett, és amelyet Barbara Cartland írt.

Hough egyébként köztudottan egy “B-kategóriás” filmrendező a szakmában, akinek nevéhez további olyan gyöngyszemek köthetők, mint a Kaland az időben, Az erdei kápolna titka és a Magas rangú célpont.

“Alacsony költségvetés, rossz paróka, rossz kalap…mikor feszült vagyok, a hangom két oktávval feljebb megy... Ez rossz” - tette hozzá a filmmel kapcsolatban Grant.

dráma | kaland | romantikus | történelmi

A romantikáról, árulásról, féltékenységről, banditizmusról, gyilkosságról és udvari intrikákról szóló kalandos történet az 1660-as években játszódik, II Károly angol... több»